torsdag den 25. august 2011

AwardJeg opdagede ved et tilfælde for noget tid siden at jeg havde fået en award fra Denise med bloggen http://herligheder.blogspot.com Og det er jeg selfølgelig meget stolt og glad for.
Der følger følgende regler med :
1. Man skal linke til den man har fået awarden af


2. Man skal sende awarden videre til 5 bloggere, der har under 100 faste læsere.

3. Man skal svare på 5 spørgsmål.1. Hvorfor begyndte du at blogge?
 Jeg havde længe haft lyst til at lave min egen blog og dele min hverdag og mine ideer med andre i          "blogland" og efter at have fulgt flere blogge tog jeg mig sammen og lavede min egen blog.


2. Hvilke blogs følger du?
Jeg følger rigtig mange blogge. Både dem der er meget personlige med hverdagsting, dem der handler om mode og dem med gør det selv ideer som jeg elsker.De giver mig alle gode ideer og og inspiration på   hver deres måde. 


3. Favoritfarver?
Hmm....jeg er ikke direkte farveforskrækket men efter i mange år at have levet med chappy chick stilen,- hvidt i hvidt tilsat lidt lyserødt og lyseblåt, lavede jeg for nogle år siden helt om.
Jeg kan godt lide naturfarver, så nu har vi klatter af brunt, sand, grønt og sort.4. Favorit film.
Den er svær for jeg er en af dem der meget sjældent ser TV og film. Så tror desværre ikke jeg har nogen favorit film. Kan i hvert fald ikke komme på nogen.


5. Hvilke lande vil du besøge og hvorfor?
Jeg kunne godt tænke mig at komme til Dubai! Men tættere mål og måske mere i "lade sig gøre" bunken ligger steder som Paris og London.


Efter en del overvejelser og (det er efterhånden svært at finde blogge med under 100 læsere) Giver jeg awarden videre til disse blogge:


1. http://bohemish.blogspot.com
Der i sin blog viser alt fra sit hjem til sin egen personlige tøj stil
Fin blog med  gode billeder.2.http://sandfeld-style.blogspot.com
En dejlig blog med flotte billeder der giver masser af inspiration.


3. http://sandfeld-style.blogspot.com
Der er en skøn blog med alt mellem himmel og jord.Bestemt et besøg værd.


4. Denne plads er jeg nød til at give til Denise som gav awarden til mig. For jeg har gennem lang tid fulgt hendes første blog http://www.sirlig.dk og hun er bla en af grundene til at jeg startede min blog. :-)


5. Ja nu bliver det svært for jeg har ikke kunne finde flere blogge med under 100 læsere. Men har du nogle gode sider med under 100 faste læsere,- der er værd at besøge er du meget velkommen til at sende mig et link :-)


                                          Siger Tillykke til de "udvalgte" og ønsker alle en dejlig dag.


                                                             Knus og på gensyn fra Chapline 

2 kommentarer:

  1. Hej, jamen jeg vil da gerne anbefale min egen blog - en blog der handler om stort og småt i hverdagen, oplevelser, bøger, kreative ting osv. Men det var nu ikke derfor, jeg skriver. Jeg fæstnede mig ved, at du gerne vil til Dubai, og til det kan jeg kun sige: GØR DET!!! Vi var dernede i marts i år, og det var en kæmpe succes. Denne blanding af overdådig luksus, arabiens mystik og det arabiske folk, jamen altså helt eventyrligt. Næste tur er bestilt :)

    SvarSlet
  2. Hejsa. Du må meget gerne tage et smut fordi min blog: http://nordligenefer.blogspot.com/

    Tak for kigget og for fine ord :-)

    SvarSlet