fredag den 11. november 2011

11.11.11


Datoen d. 11.11.11 og aller helst også kl 11:11 er noget der betyder meget for nogle mennesker. Jeg har læst en del på nettet om denne dag og her er lidt af det jeg fandt:


Den 11. november 2011 har en særlig betydning for mennesker i alle verdens hjørner. 

Datoen 11-11-2011 har været længe ventet. 

Over hele verden markerer, fejrer eller frygter mennesker den særlige dag, og ikke mindst de giftelystne har set det helt store lys i de specielle cifre. 

Kloden rundt er der trængsel på rådhusene, fordi mange ønsker at kunne indgravere de mange ettaller i deres vielsesringe. 

I Kina betragtes den 11. i 11. ellers som en uofficiel singledag - netop på grund af ettallerne. Men i Shanghai alene er mere end 5000 par indtil videre blevet gift på dagen. På fødestuerne i Sydkorea mærker man også, at fredagen er lidt ud over det sædvanlige. 

Vordende mødre har i hobetal søgt mod landets hospitaler og forlangt at få foretaget et kejsersnit - allerhelst klokken 11 minutter over 11. 

I Egypten har den specielle dato fået nogle noget særprægede konsekvenser. 

Her har man nemlig besluttet at smække en hængelås på den største af de berømte pyramider i Giza, Keops-pyramiden, og lukke den for offentligheden. 

Lukningen kommer efter "et stort pres" fra internetbrugere over hele Egypten, der har fortalt, at flere grupper planlagde at udføre okkulte ritualer "inden for pyramidens mure", siger Atef Abu Zahab, leder af Afdelingen for Faraoisk Arkæologi. 

Den 11. november benyttes i Australien normalvis som national sørgedag over faldne soldater, men også her er der meldinger om festagtige ceremonier og et stigende antal bryllupper.

http://nordjyske.dk 


Helt så hysterisk har min dag nu ikke været indtil nu
Da klokken var 11:11 talte jeg bare i tlf med min søster. :-)

Hvad lavede du i dag d. 11.11.11 kl. 11:11 ?                                                                      Knus og på gensyn fra 

                                                                                  Chapline 

3 kommentarer:

 1. I dag den 11.11.11 har min mor og far 58 års bryllupsdag.
  Kl. 11.11 strikkede jeg...
  God weekend

  SvarSlet
 2. Kl 11.11 drak jeg kaffe og hæklede :) God weekend til dig

  SvarSlet
 3. Jeg spiste aspargessuppe med børnene i min børnehave:-)
  Knus

  SvarSlet