Så skulle du prøve denne ret. Den smager fantastisk.
Den tager dog lidt tid at lave, men den er helt sikkert al tiden værd.
Ingredienser:
1 svine mørbrad
1 pakke bacon
2,5 dl piskefløde
4 dl mælk
1 lille dåse koncentreret tomatpuré
2 tsk karry
1,5 tsk løgpulver
1 tsk cayennepeber
2 tsk allround krydderi
5 tsk paprika
salt/peber
1. Steg bacon spørd på en pande
2. Skær mørbraden ud i mundrette stykker. Brun den på panden.
3. Kom karry i en gryde og "brænd" det af. Tilsæt tomatpuré og svits i ca 1 min.
4. Tilsæt mælk og piskefløde.
5. Kom de øvrige krydderier, mørbrad og bacon i.
6. Kog gryden op og lad den simre ved svag varme i ca 45 min.
7. Smag til med salt/peber.
8. Server med ris/ pasta eller ovenkartofler.
Og HUSK
Den vigtigste ingrediens:
Del med een du holder af :-)
Knus og på gensyn
Chapline
Ingen kommentarer:
Send en kommentar