fredag den 16. oktober 2015

CookiesHej mine kære læsere.

Så blev det fredag og sidste dag i efterårsferien. 
De sidste 14 dage er fløjet afsted, vi har haft travlt med huset og de største projekter er ved at være på plads. Og det bliver rigtig godt...men sikke et rod at leve i. Det er jeg ikke god til. Så i dag står den på oprydning, oprydning og oprydning. Hvor kan man samle meget sammen, af alt muligt...lige fra ting der nok kan bruges en dag til gamle skoleting og tegninger fra børnene. En del må desværre lade livet og ryger ud. Der ER simpelthen ikke plads til det hele længere.

Den sidste uge har vi også haft besøg fra Sjælland. Hygget og dejligt med en ekstra hånd til vores projekter.
Men tror vi alle trænger til at få lidt fri for hus projekt og rod....så jeg vil lade de unge få en dag for dem selv og så rydder jeg op :-)

Billeder af det færdige resultat kommer når vi er HELT færdige.Jeg bagte disse cookies forleden, men de blev spist før jeg nåede at tage billedet af dem :-)
Så bagte dobbelt potion i går og så må vi se hvor længe de holder.

Opskrift på enkelt potion:


200 g mørk chokolade75 g smør  225 g rør sukker  2 æg  2-3 tsk vanilie sukker  3-4 ss mel  Hasselnødder ca en håndfuld

Chokoladen smeltes over vandbad.

Smør og sukker røres sammen med elpisker.

Æg, vaniliesukker og mel blandes i og røres godt. Hasselnødderne ristes på en varm og tør pande, skalden nulres af og blend ca 2/3 til det er som mel. Den sidste 1/3 del hakkes groft med kniv og blandes også  i. Og til sidst den smeltede chokolade. Er dejen FOR våd kan der hældes lidt mere mel i til den er mere fast. Sæt dej klatter på bage papir med 2 skeer,  9 stk på en bageplade. Og bag dem i ca 10 cm midt i ovnen ved 200 grader. De skal stadig være lidt bløde indeni.
Skal der rigtig hygges kan der sies lidt flormelis over og spises sammen med friske bær.


Nu skal der laves noget igen, så vil ønske Jer alle en dejlig weekend og på gensyn.


Knus fra Chapline

 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar