mandag den 18. juli 2016

Mini makeoverHej søde læsere.... 


Ferien er i fuld gang og vi har fået lavet rigtig meget i huset og haven. Det er så skønt at få ordnet alle de både små og store projekter, der har ligget og ventet og har fyldt tankerne. 

Jeg har bla fået skiftet alle mine håndtag ud i køkkenet fra metal til læder. 
Det var ikke et stort projekt,- tog ca en eftermiddag at tage de gamle håndtag af, skære læderstopperne og sætte dem på. 

Elsker resultatet. 

Og så var det billigt. Ca 160 kr for stropper til 16 låger og 5 skuffer. 
Skruerne blev genbrugt fra de gamle metalhåndtag og så købte jeg små møtrikkere i Bauhaus til at sætte på skruerne på indersiden af skabene. De kostede 3 kr for 45 stk.
Næste projekt er allerede igang. Trådløst musik anlæg i huset og om et par dage skal haveskuret tømmes og der skal sættes reoler op til de ting der skal gemmes. De sidste fliser i haven skal også lægges og grillhjørnet skal gøres færdigt,- og så håber jeg sommeren og varmen snart kommer tilbage. 


Pas godt på jer selv. 

Knus Chapline

4 kommentarer:

 1. Må jeg spørge, hvor du har købt læder henne? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du tro du må Karina :-)
   Dem købte jeg hos Læderiet i Risskov. Mener også det er muligt at købe hos dem over nettet.

   Slet
 2. Lidt sjovt med de læder greb, da vi købte vores første hus i 1972, satte vi læder greb på alle skabe og skuffer i køkkenet, dog i den gyldne natur farve. Glæd dig til trådløs anlæg, jeg har Sonos i stue, værksted og atelier og det er en fornøjelse at kunne styre det hele fra telefonen. Fortsat god ferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sjovt som den slags vender tilbage igen :-)
   Jeg er SÅ lykkelig for at jeg skiftede vores stål greb ud. Elsker de nye i læder.
   Du kan tro musikken er blevet nydt de sidste par dage...Endnu en ting man bare tænker : Det skulle vi ha´ gjort for længe siden :-D
   Tak skal du have...den bliver nydt til fulde

   Slet