mandag den 12. marts 2012

Makeover ★ Før & efter


Makeover af vores badeværelse.


                                                                                       


Vi har de sidste dage været i gang med at ændre vores badeværelse. Der har ikke været lavet noget om siden huset blev bygget i miden af 70`erne. Så det var helt klart på tide. 
Der var ikke lige penge til at fjerne badekar og få opmuret en bruseniche som jeg har drømt om meget længe.
Børnene er store nu og badekaret er ikke så meget i brug mere og det er ikke altid lige nemt at stå op i et badekar hver gang der skal tages brusebad. Men nu har det fungeret i de 15 år vi har boet her i huset så mon ikke det går :-)Blandingsbatteri, vask og vaskeskab er nyt og fra IKEA. Hylden over den gamle vask er fjernet og jeg tror ikke der skal en ny op. Men et nyt stort spejl skal der op. 
Det gamle guldspejl ser helt forkert ud nu fordi det er så lille.

Det er dejligt med noget nyt og vi er meget glade for resultatet. Og så har det ikke koster ret meget, hverken i kr eller i tid.
                                                                                       


Knus og på gensyn fra 

Chapline

        

2 kommentarer:

  1. 10 stjerner ud af 10 får du for den omforandring... dejligt at lidt kan gøre så meget.

    SvarSlet
  2. hejsa, hvad hedder skabet? Mit badeværelse ligner til forveksling dit (før billede) men jeg har svært ved at finde et skab der kan være der i bredden. Kan du besvare på mettehansen@gmail.com vil det være super godt :) i øvrigt er jeg ivrig boligmagasinet læser, og så godt din fantastiske lampe :)

    SvarSlet